Πρόεδρε καλημέρα,

 

Έχουμε μαζέψει διάφορα ερωτήματα από φίλους της ομάδας μας και σας τα παραθέτουμε με σκοπό να πάρουμε κάποιες  απαντήσεις.

 1. Ποιοι επέλεξαν τους παίκτες τις τελευταίες 2 μεταγραφικές περιόδους  και συμφωνείς ότι η επιτυχία ήταν 1 στους 12?
 2. Τι λόγο είχε ο ΤΚ στις 2 αυτές μεταγραφικές περιόδους?
 3. Ποιος έβαλε και αν έβαλε τι είδους κριτήρια μπήκαν για την επιλογή των παικτών? Ηλικία στιλ παιχνιδιού, μισθό κτλ?
 4. Ποιοι θα κάνουν τις επιλογές φέτος? Θα προτείνει ο Λορένζο 3-4 παίκτες ανά θέση και ποιος θα είναι ο υπεύθυνος να αποφασίσει για τον παίκτη που θα έρθει?
 5. Αφού προπονητή δεν έχουμε ποιος αποφάσισε να γίνουν ήδη 2-3 κινήσεις? Ποιος έβαλε τα κριτήρια των παικτών?
 6. Ήταν προτάσεις από τον κ. Λορένζο οι 2 παίκτες Ποτέ και Ρουέδα?
 7. Ποιος είναι ο ρόλος του κ. Τόζα στην ομάδα?
 8. Θα πείτε στον κόσμο ότι είχατε αποφασίσει να φύγει ο ΤΚ εδώ και μήνες?
 9. Αφού το είχατε αποφασίσει γιατί τον κρατήσατε στον τελικό του Κυπέλλου?
 10. Οι συνεργάτες σας είπαν ότι το πρόβλημα με τον ΤΚ δεν ήταν οικονομικό αλλά λειτουργικό. Μπορείτε να μας εξηγήσετε τι ακριβώς ήταν το λειτουργικό αυτό πρόβλημα?
 11. Ήθελε να έχει λόγο στις μεταγραφές? Τον αδικάς αφού του φέρατε 11 παίκτες και έπαιξε μόνο ο ένας?
 12. Πως εξηγείτε ότι κάθε χρόνο την ευθύνη έχει και ένας προπονητής και ποτέ ο πρόεδρος και οι συνεργάτες του?
 13. Ποιος αποφάσισε και έφερε όλους αυτούς τους προπονητές που στο τέλος κρίθηκαν ως αποτυχημένοι? Αυτοί δεν έχουν καμιά ευθύνη?
 14. Τι μέτρα πήρατε εκτός από το να καλοκρατάτε τους οργανωμένους και τους δίνετε δωρεάν εισιτήρια για να μην έχουμε τα φετινά ρεζιλίκια που εκ του αποτελέσματος έχετε αποτύχει?
 15. 2 Κεκλισμένων αγώνες για την νέα σεζόν τι  σκοπεύετε να κάνετε για αυτό?
 16. Ο κόσμος δεν έρχεται στο γήπεδο τι ενέργειες κάνατε με την ομοσπονδία? Μιλήσατε μαζί τους με τα άλλα σωματεία να βρείτε λύσεις? Η απλά μόνο λόγια στα ΜΜΕ?
 17. Γιατί δεν έγινε ο απολογισμός του εξαμήνου τον Ιανουάριο 2017? Είχατε πει ότι κάθε 6 μήνες θα γίνετε ο απολογισμός και θα ενημερώνατε τον κόσμο.
 18. Τι έγινε με τους περιβόητους Ουκρανούς επενδυτές που είχατε μιλήσει στην Γενική συνέλευση του καλοκαιριού? Ήταν επικοινωνιακό τρικ από μέρους σας για αποπροσανατολισμό του κόσμου?
 19. Είναι αλήθεια πρόεδρε ότι το 2016 η χρονιά έκλεισε με πάνω από 1.4εκ ευρώ ζημιά? Είχαμε έσοδα από την Ευρώπη ΜΟΝΟ 10εκ.ευρώ και η χρονιά έκλεισε με ζημιά?
 20. Η πώληση Ντέβι πότε έγινε? Που κοντά ήταν το ποσό της μεταγραφής? Γιατί στα οικονομικά του 2016 έχουμε πωλήσεις παικτών κάτω από το 820 Χιλιάδες ευρώ. αφού μόνο ο Ντέβι όπως ακούστηκε ήταν πάνω από 2εκ. ευρώ η πώληση του?
 21. Αν σε μια πετυχημένη χρονιά με πολλά έσοδα από την Ευρώπη είχαμε ζημιά τι θα γίνει αν αποτύχουμε 1 χρόνο στην Ευρώπη? Ποιο είναι το πλάνο Β για αυτή την κατάσταση?
 22. Με ποιο τρόπο θα μειωθεί ο προϋπολογισμός της ομάδας και ταυτόχρονα θα κρατήσετε την ομάδα σε ψηλό επίπεδο?
 23. Πόσα λεφτά σε αποζημιώσεις πληρώσαμε τα τελευταία 5 χρόνια? Θέλουμε ένα ακριβές και σοβαρό ποσό. Υπάρχουν παίκτες που ακόμα πληρώνονται από την ομάδα? Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για αυτές τις αποτυχίες και αποζημιώσεις? Μόνο οι προπονητές? Αυτοί τους έφεραν?
 24. Έχετε σκοπό να αλλάξετε όλα αυτά τα πράγματα και με ποιο τρόπο? Πως θα λειτουργήσει η ομάδα την νέα χρόνια σε θέματα μεταγραφών και στο θέμα προπονητή?

Αναμένουμε ειλικρινείς απαντήσεις για όλα τα θέματα χωρίς υπερβολές, λόγια του αέρα και ψεύτικες υποσχέσεις. Αλλιώς θα επανέλθουμε με νέα ερωτήματα.